
Nadýchaný hrnečkový perník
Recept ještě nebyl hodnocenPerník patří mezi velmi jednoduché buchty a je rychlý na přípravu. Navíc se dá připravit osvědčenou hrnkovou metodou, proto nepotřebujete váhu. Potřený marmeládou a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 954 kJ / 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 68,00 g |
– nasycené | 63,00 g |
– nenasycené | 2,30 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 11,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Perník patří mezi velmi jednoduché buchty a je rychlý na přípravu. Navíc se dá připravit osvědčenou hrnkovou metodou, proto nepotřebujete váhu. Potřený marmeládou a…
Základem skvělého dortu či jiného dezertu, které si žádají náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se…
Připadají vám buchty na plech příliš obyčejné? V tom případě vás vyvedeme z omylu našim receptem na kokosové řezy, které můžete znát i pod názvem řezy raffaello.…
Typickým americkým dezertem je cheesecake. Tradičně se smetanový dort peče, ale hned druhou nejoblíbenější variantou je nepečený se svěží limetkou. Tento recept je…
Rolády patří mezi jednoduché a přesto elegantní dezerty, které mají dlouholetou tradici. Variant existuje samozřejmě obrovské množství, ale klasika je klasika. Máme pro…
Ať už třešňová, jahodová nebo s rebarborou, klasickou bublaninu zná každý. Pokud ale hledáte novou inspiraci, určitě zkuste recept na bublaninu s kokosem a ostružinami.…
Umíte si představit, že upečete úžasný koláč téměř bez práce a dokonce nepotřebujete ani těsto? Přesně takový je totiž sypaný koláč podle našeho receptu. Naplnili jsme…
Biele pecivo nakrajame na kolieska, alebo na kocky. Do mlieka zaslaham 3 zltka a 1 balicek vanilkoveho cukru. Jablka osupeme, ocistime od jadrinca a nakrajame na male…
Kokosový krém promíchejte s agávovým sirupem a přidejte prášek ManaPowder Origin. Prošlehejte, aby nevznikly hrudky.Přisypte kokosovou mouku, strouhaný kokos a opět…
Vejce ušleháme s cukrem, vanilkovým cukrem a olejem, přidáme mouku s práškem do pečiva, citronovou kůru, kokos a mléko. Nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy (do…
Zdravé a přesto výborné, takové jsou domácí sušenky z ovesných vloček. Přípravu zvládnete hravě s dětskými pomocníčky. Potěší, když máte chuť na něco sladkého, navíc…
Formu na mufiny vyložíme potravinářskou folií (viz foto). Sušenky rozmixujeme, nebo rozdrtíme válečkem, přidáme změklé máslo, kokos, kakao a vypracujeme hmotu, kterou…
Zahřejeme vodu, přidáme máslo, cukr, kakao a na mírném ohni mícháme, až se přísady spojí. Z tekuté směsi oddělíme 1 hrnek a vmícháme do ní rum.Do zbývající směsi…
Rychlý hrníčkový kokosový koláč je výbornou volbou když potřebujete něco sladkého ke kávě, ale nemáte čas trávit hodiny v kuchyni. Příprava je jednoduchá, na odměření…
Z mouky, cukru, Hery, prášku do pečiva a 4 žloutk uděláme ručně těsto. Dvě třetiny těsta rozvalíme na vymazaný a vysypaný plech. Zbylou třetinu uložíme nejlépe do…
Předehřejeme troubu na 180°C.Oddělíme bílky od žloutků, vyšleháme z nich sníh a postupně přidáme cukr. Žloutky pomalu přimícháme do směsi spolu s moukou, kakaem a…
Napřed uvaříme dle návodu pudink, necháme vychladit. Máslo s cukrem vyšleháme a po lžících zašleháváme vychladlý pudink. Nakonec zašleháme rum.Krémem slepíme vždy 10…
Vejce vymícháme se všemi cukry, přidáme med, skořici, sůl, marmeládu a pokud máme, tak perníkové koření. Dále pomalu nalijeme olej a mléko.V mouce rozmícháme kypřící…
Dvě jablka / nebo hrušky oloupeme a nahrubo nasekáme nebo nastrouháme/. Další dvě jablka nebo hrušky si necháme nakonec. Všechny uvedené suroviny, kromě kakaa,…
Čokoládu Margot nastrouháme na hrubém struhadle. Do mísy dáme šlehačku, mléko, olej a vejce. Rozšleháme, přidáme mouku, prášek do pečiva, vanilkový cukr, nastrouhanou…
V mléku a smetaně povaříme kokosovou moučku. Po vychladnutí smícháme s ostatními surovinami a důkladně rozmixujeme. Vychlazené dáme zmrazit.
Vymažeme pečící formu, kterou vysypeme ovesnými vločkami.Všechny suroviny smícháme dohromady a vlijeme do formy.Dáme péct do vyhřáté trouby na 170 °C a pečeme po dobu…
Nejprve připravíme krém. V hrnci rozehřejeme 2 lžíce cukru a necháme mírně zkaramelizovat. Zalijeme 200 ml mléka a přivedeme k varu. Poté přilijeme zbylých 200 ml mléka,…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 14. 8. 2022 09:47
Přidáno 13. 8. 2022 20:11
Přidáno 13. 8. 2022 17:17