Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
mariana. uvařila 13. 8. 2012 18:36 Kuřecí závitky s tyrolskou šunkou na česneku a žampionech 0 0 Okomentovat
Maličké koláčky rumáčky: S vůní rumu a tvarohovou nádivkou s rozinkami jsou dokonalé a zachutnají všem
8 foto Velikonoční nádivka podle šéfkuchaře Hynka: Je báječně vláčná, voní bylinkami a skvělou chuť jí dává medvědí česnek
Průvodce halloweenskými dýněmi: Kdy je můžeme jíst, jakou si na vydlabání koupit i proč je svíčka rizikem