Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Vaclav Fronek uvařil 20. 3. 2014 10:17 Marcelky lahodný nakládaný bůček 0 0 Lahůdkový bůček Okomentovat
Jak připravit dokonalé řízky pro velkou rodinu: S touto fintou budou křupavé a horké, ať je vás u stolu pět nebo dvacet
Luxusní kuřecí křídla jako z grilu: Stačí horkovzdušná fritéza, dobrá marináda a neudělat pár běžných chyb