Jak zpracovat nadúrodu chilli papriček? Pálivá omáčka harissa potřebuje jen pár surovin a skvěle ochutí maso i polévku
Vynikající domácí kečup obsahuje nejen rajčata, ale i jablka, chutná nasládle a voní hřebíčkem a sladkou paprikou
Ivana79 uvařila 18. 10. 2011 13:20 Lilek v tymiánové chilli marinádě s brie a šunkovo-pórkovou peřinkou 0 0 Okomentovat
Maďarské lečo z cukety - dokonalý způsob, jak zpracovat letní úrodu. S klobásou a párečky zachutná i milovníkům masa
Jak vypěstovat ředkvičky doma? Vyrostou i v truhlíku na balkóně, potřebují jen správný substrát, dostatek slunce a vláhy
Brokolicová polévka s voňavou zeleninou a aromatickým sýrem překvapí skvělou chutí a krémovou konzistencí