Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
akcinjka uvařila 31. 8. 2019 11:29 Malinové za chvíli hotové smoothie 0 0 Vypadá a chutná jako zmrzlina Okomentovat
Rajská omáčka s hovězím masem: Čerstvá rajčata nebo kvalitní pyré a správně provařené koření jsou zárukou božské chuti
Jak na pravé řecké tzatziki: Důležité je použít hutný řecký jogurt a okurku nechat vykapat. Konzistenci vylepší olej
5 foto 5 nejslavnějších pikantních jídel světa: Zvládnete sníst indické vindaloo nebo mexické chili con carne?