Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maliny: Lesní plody, které tvoří dokonalý pár s čokoládou

Maliny: Lesní plody, které tvoří dokonalý pár s čokoládou

Maliny jsou plody ostružiníku maliníku a při procházce v lese je nejraději mlsají děti. Keřů obsypaných růžovými bobulkami totiž bývá víc než dost. Maliny mají zároveň velké využití při vaření; dají se přidat se do jogurtů, jsou vhodné na výrobu domácí marmelády i limonádového sirupu, skvěle dochutí různé kaše a nákypy, ovocné saláty a jsou výborné do zmrzliny. Na rozdíl od jahod nebo chuťově výraznějších ostružin se ale tolik nehodí do buchet a koláčů, protože mají velmi jemný šmak.

Používají se také jako přírodní barvivo. My doporučujeme kombinovat je s čokoládou, kdykoliv to jde. Právě tato dvojice je totiž naprosto dokonalá. Není divu, že je na trhu tolik čokolád s malinovou náplní nebo i přímo s kousky tohoto ovoce. Dobrý je také malinový pudink.

Více

1 2 3 4 5 7 9

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům