Úžasný nepečený makový dort vypadá luxusně, chutná výtečně, stojí pár korun a bez problému ho zvládnou i začátečníci
Umíte správně mrazit vlašské ořechy? Rozhodující je dobré vysušení a rozdělení do porcí, pak vydrží klidně rok
TerezaVe uvařila 24. 12. 2015 21:18 Marcipánové kuličky jen z mandlí a agávového sirupu 0 0 Okomentovat
Co se jedlo na Vánoce v Americe? V 17. století byla v oblibě labuť nebo jeseter, na jídelníčku už tehdy byl pečený krocan
33 foto Navštívili jsme Malou pekárnu Nadi Pohlreichové: Na místní poctivé buchty Honzovky, větrníky i věnečky se stojí fronty
7 foto Kávová granola zasytí i dodá energii. Křupavost zajistí obalení v sirupu z medu a másla a poté pečení na nízkou teplotu