Karlovarský knedlík na jistotu: Díky pečení v troubě se nerozpadne a jeho křupavé okraje vás nadchnou
Otestovali jsme buchtičky s krémem na vánočních trzích v Praze. Porce za 139 Kč a těsto jako od babičky
Bibinka uvařila 18. 10. 2011 10:50 Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka 0 0 Dobrou chuť! Okomentovat
Pizza calzone aneb Pizza kapsy: Slavnou italskou specialitu můžeme naplnit mletým masem, šunkou i zeleninou
15 foto Buchty po ránu: Noblesní medová bábovka Josefa Maršálka je vláčná díky jablkům, voní karamelem a její chuť je nadpozemská
Nebezpečný hit mezi školáky: Energetický nápoj má tolik kofeinu jako tři espressa, dětem hrozí arytmie, varuje odborník
Profiteroles se šlehačkou aneb sladké bobečky mlsné rebečky Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 rebeka 120 min