KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
JanaDorazinova uvařila 10. 11. 2019 12:03 Nejjednodušší křenová omáčka 0 0 S uzeným jazykem Okomentovat
20 foto Dejvická 34: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné restauraci? Předkrm za čtyři stovky, dokonalé rizoto i drobné chybičky obsluhy
8 foto Otestovali jsme pražské prodejny chlebíčků: Našli jsme okoralou veku i fantastický výrobek za 40 korun
Tradiční recepty nikdy nezklamou: Pracičky podle babičky Anny voní ořechy i skořicí. Jejich přípravu zvládne i amatér