Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
spagetka uvařila 20. 10. 2013 11:20 Pečená paprika s rajským jablíčkem, česnekem a kmínem 0 0 Okomentovat
Hovězí maso na houbách je česká klasika. Libová loupaná plec je zárukou báječné šťavnatosti, chuť a vůni dodají čerstvé houby
Kuře s rozmarýnkovým nádechem, v máslovém sosíku Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Anna Kocikova 240 min