Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
Eliza uvařila 13. 10. 2011 20:50 Pepřové kotlety s přelivem z kondenzovaného mléka a cibule 0 0 Okomentovat
Proč nikdy nemýt kuřecí maso před přípravou? Odborníci varují: Riskujete onemocnění i zhoršení chuti pokrmu
23 foto Velikonoce patří i dětem: Upoutat je lze dobře zvoleným a hlavně vesele vypadajícím jídlem. Třeba palačinky umí divy
MasterChef Česko 2022: Večeře pro 3 strávníky za 80 Kč? Soutěžící připravili zelňačku, ragú z kuřecích srdíček i karbanátky