uvařila 20. 11. 2020 16:43
Perníková pěna
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 11. 2020 16:43
Perníková pěna
perníčky, koření do perníku, vejce, cukr krupice, smetana ke šlehání, želatina, máslo, citron, pomeranče, cukr, cukr, mandarinky
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky
Sladké dýňové máslo si zamilují dospělí i děti: Voní skořicí a vanilkou, připravené je zhruba do hodiny
Středověcí Vikingové si dusili hovězí na víně, vařili pivo z řebříčku a pomocí cibulové polévky „diagnostikovali“ zranění