uvařila 3. 8. 2011 19:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 8. 2011 19:55
vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, tuk, mouka hrubá, marmeláda, pudink vanilkový, mléko, cukr moučkový, máslo, cukr vanilkový
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Poctivý punčák vonící rumem. Upečený podle receptu Josefa Maršálka bude lepší než z cukrárny
Oběd na neděli: Burgundský guláš s džemem a červeným vínem podle Václava Havla
Kulajda s cibulí: Do jihočeské polévky patří houby a zakysaná smetana, typickou chuť a vůni dodá čerstvý kopr a směs koření