Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
pbarva uvařil 23. 11. 2012 09:36 Škvarková pomazánka s Moravankou 0 0 Vše pomleté promícháme Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Madonna nepije alkohol, striktně se vyhýbá cukru a miluje tenhle salát s quinoou
31 foto Toprecepty slaví narozeniny, dárky dostanou čtenáři: Tento týden sleva 50 % na všechno z našeho sortimentu, od kuchařek po zástěry!