uvařila 22. 2. 2011 18:00
Plněný vepřový bok Stenly
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 2. 2011 18:00
Plněný vepřový bok Stenly
bok vepřový, sůl, kmín drcený, česnek, cibule, máslo, cibule, mortadela, kapie červená, vejce, sýr nastrouhaný, petrželka, sůl, pepř
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Jiří Helekal připravil kuře se „šmatlafundou“: Vařím, na co stačím, kuchař taky nemusí umět zpívat, říká zpěvák
Jak na nakládaný hermelín? Aby se sýr nezkazil, je potřeba správně zacházet se sklenicí, s kořením i s olejem
Opečte si klobásky z Norimberka: Příběh uzeniny, která se dala prostrčit i klíčovou dírkou