Smetanové brambory s kuřecím masem
Recept ještě nebyl hodnocenCítíte tu vůni? To se právě pečou brambory se smetanou a kuřecím masem. Lahodný oběd, který připravíte téměř bez práce a nakrmíte celou rodinu. Doplnili jsme ještě šunku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 050 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 15,00 g |
– nasycené | 9,00 g |
– nenasycené | 5,65 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 0,65 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 6,50 g |
– cukry | 6,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Cítíte tu vůni? To se právě pečou brambory se smetanou a kuřecím masem. Lahodný oběd, který připravíte téměř bez práce a nakrmíte celou rodinu. Doplnili jsme ještě šunku…
Legenda mezi stánkovými dobrotami, kterou si hravě můžete vyrobit i doma. Pokud vás honí mlsná a máte na ně chuť, vyzkoušejte je podle tohoto receptu. Skvěle chutnají…
Zapékaná jídla jsou velmi oblíbená jako večeře či skromný oběd z jednoho pekáčku. Suroviny se dají obměňovat a střídat. Podstatou je výsledek, pro který se v tomto…
Zapečené brambory patří mezi jednoduchá, ale vděčná jídla. Příprava je téměř bez práce a zvládne ji i začátečník. Doplnit je můžete dle vlastní fantazie, my jsme přidali…
Výborné rychlé karbanátky, které jsou šťavnaté a hotové během chvilky. Přidáváme do nich nastrouhaný sýr, který jim dodá tu správnou chuť. Pak už jen obalíme ve…
Máte chuť na francouzkou kuchyni? Cibulová polévka zasytí i zahřeje a její příprava je velmi snadná. Lehce nasládlá zlatavá cibulka, hřejivý vývar, křupavé krutonky a…
Sypká rýže, mleté maso a kyselá okurka - pamatujete si tuto klasiku ze školní jídelny? Uvařte si srbské rizoto doma, podle našeho receptu. Trik je v dostatečném množství…
Špagety s rajčatovou omáčkou se těší velké oblibě po celém světě. Každá rodina má svůj ověřený recept, na který nedá dopustit. My pro vás máme rychlou verzi boloňské…
Chleba nakrájíme na kostičky, opečeme na oleji do křupava a přidáme nasekaný česnek.Vejce vidličkou rozšleháme, přidáme sůl, pepř a nastrouhaný sýr. Nalijeme na opečený…
Francouzské slané koláče zvané "Quiche" se skvěle hodí jako rychlý oběd, večeře, nebo pohoštění na oslavu a rodinné setkání. Tenké křehké těsto plné smetanového sýru a…
Máslo rozehřejeme a za stálého míchání přidáváme hladkou mouku, umícháme světlou jíšku, kterou za stálého míchání postupně ředíme mlékem a vaříme do zhoustnutí. Nakonec…
Základní oblíbená česnekovo-sýrová pomazánka se hodí na chlebíčky i jednohubky. Je jednoduchá a zvládne ji každý. Pomazánku můžete na jednohubkách doplnit a ozdobit…
Lívance nemusí být jen sladkou záležitostí. Slyšeli jste někdy o celerových lívancích? Jemné zeleninové placičky jsou jednoduché a vyjdou na pár korun. Aromatická vůně…
Kotleta patří mezi nejlibovější druhy vepřového masa, právě proto bývá často po tepelné úpravě vysušená. Pokud ale plátky kotlety zapečeme spolu s bramborami a cibulí…
Nejprve si připravíme tortilly do pekáčku vyloženého pečícím papírem tak, že dáme ke kazde straně 1 tortillu tak, aby se zakrylo dno a zároveň přesahovaly přes okraje …
Musaka je pokrm svým původem z oblasti Balkánu nebo Blízkého východu. U nás však také už zdomácněla. V originále je s lilkem a další zeleninou. Lilek je zde nahrazen…
Kuřecí prsa jsou libová, zároveň trochu suchá a chuťově nevýrazná. Co s nimi, když nechcete dělat řízky ani omáčku? Variantou mohou být jednoduché šťavnaté roládky se…
Připravíme menší plech (28 cm×23 cm) a vymažeme ho sádlem, ne moc.Oloupeme brambory a nakrájíme je na tenké plátky. Do plechu je naskládáme vedle sebe (udělala jsem…
Čerstvý máslový croissant dokáže provonět celé pekařství, co pak teprve vaši kuchyni. Pro bohatou a výživnou snídani si s námi připravte jeho plněnou verzi. Dovnitř…
Pokud je vaším favoritem kuřecí maso v jakékoli podobě, pak určitě vyzkoušejte tento méně známý recept na výborný chod, který lze podávat teplý i studený. Nejlépe se…
Hovězí maso je zpravidla náročnější na přípravu a ne každý má odvahu s ním pracovat. S tímto receptem se však jeho přípravy nemusíte obávat. Plátky masa obalené ve…
Recept na smažený květák obalený v těstíčku nebo v trojobalu je znám už po celé generace a přesto se stále těší velké oblibě. Dozlatova osmažené růžičky květáku chutnají…
Mexická kuchyně je u nás velmi trendy. Enchiladas jsou zavinuté tortilly s náplní a omáčkou. Jejich příprava je snadná a jídlo je plné skvělých chutí. Přesvědčte se sami…
Pokud vyměníte rýži za kolínka, nevznikne vám rizoto, nýbrž kolínkoto. Rychlé, jednoduché a cenově dostupné jídlo s mletým masem, zeleninou, provoněné paprikou, na…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami