Zavařování podle zvěrokruhu: Víme, které znamení je expert na okurky, komu jdou marmelády a kdo má největší zásoby
Vynikající cuketové halušky: Odlehčená verze slovenské klasiky nejlépe chutná s brynzou a cuketu v ní ani nepoznáte
jarka skrobakova uvařila 2. 5. 2013 19:05 Pomazánka s restovaným pórkem, šunkou a Hermelínem 0 0 Okomentovat
Španělská studená polévka gazpacho: Podle tohoto originálního receptu je nejlepší s vajíčkem, tuňákem a slaninou
Pečeme s Ivou: Sladký trhací moučník s názvem „sloní uši“ voní do daleka. Loupete plátek za plátkem a nemůžete přestat!
21 foto Jak se křtí unikátní kuchařky? Josef Maršálek prozradil, proč má rád bublaninu, Besky přiznala, co jí dopomohlo k vítězství