uvařila 11. 9. 2009 16:17
Okořeněné ryby zlehka poprášíme hladkou moukou.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 9. 2009 16:17
Okořeněné ryby zlehka poprášíme hladkou moukou.
pstruh, sůl, pepř, kmín drcený, mouka hladká, cibule, česnek, rajče, paprika, kečup sladký, omáčka worcesterová, olej
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Koláč s názvem „Čum na drát“ přivádí do údivu nejednu hospodyňku. Nejen, že chutná fantasticky, ale ještě při pečení dost překvapí!
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
Tvarohové hrnečkové řezy: Koláč z kakaového těsta s osvěžující tvarohovou náplní je rychlý a lehce ho zvládne i začátečník