Pstruh pod zeleninovou peřinkou

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

Doba přípravy: asi 30 min 2 porce Ryby 3 názory

Suroviny

2 očištění pstruzi
sůl
pepř
drcený kmín
hladká mouka
1 cibule
1-2 stroužky česneku
2 rajčata
2 papriky
2-3 lžíce kečupu (kdo má radši, dá ostrý)
2 lžíce worcestrové omáčky
olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Ryby osolíme, okmínujeme a lehce poprášíme hladkou moukou. Dozlatova opečeme na rozehřátém oleji.

  2. Zatímco opékáme pstruhy, v další pánvi rozpálíme olej, vhodíme cibuli nakrájenou na proužky, česnek, nasekaný na tenká kolečka, přidáme proužky paprik a rajčata, nakrájená na malé kousky.

  3. Po chvíli přidáme ještě kečup a worcester, osolíme, opepříme a trochu zredukujeme do požadované hustoty.

  4. Na hotové ryby na talíři navršíme připravenou zeleninovou peřinku a podáváme nejlépe s kroketami nebo opečeným bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pstruh pod zeleninovou peřinkou

Tématické fráze: pstruh recepty recepty pstruh pstruh recept pstruh jinak pstruh pstruh-recepty pstruh se zeleninou trochu jinak pstruh recepty rajčata recept pstruh recepty-pstruh opekany pstruh pstruh na paprice a rajčatech marinovaný pstruh duhový recept pstruh recepty ostrý očistění pstruha recept pstruh paprika pstruh s krustou pstruh s krustou recepty recept pstruh rajčata pstruh recept komentář

Zapomněl/a jsem heslo