Pečeme s Kamilou: Hrníčkový perník na plech je neskutečně vláčný a s čokoládou a kokosem chutná skvěle
KVÍZ: Tradiční české polévky. Otestujte si, zda víte, kam patří majoránka, které použít houby a jak na jíšku
bystrouska uvařila 7. 9. 2011 17:22 Rebarborový džem s ananasem 0 0 Rebarborový džem s ananasem Okomentovat
Beárnská omáčka dokonale dochutí steak i zeleninu. K tomu, aby byla krásně hladká, pomůže trik slavné kuchařky Julie Child
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Svařená kávová smetana s rozdrobenými karamelovými sušenkami Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 verunka.jaskova