Rebarborový koláč
Recept ještě nebyl hodnocenJeště jste letos nevyzkoušeli rebarboru? Velká chyba, protože v tomto šťavnatém koláči s drobenkou je neodolatelná. Nenápadná zelenina původem z Tibetu dá vašim pokrmům…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 69 kJ / 16 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,60 g |
– cukry | 1,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ještě jste letos nevyzkoušeli rebarboru? Velká chyba, protože v tomto šťavnatém koláči s drobenkou je neodolatelná. Nenápadná zelenina původem z Tibetu dá vašim pokrmům…
Máte rádi kombinaci sladkého a kyselého? Potom vám zachutná i hrnkový koláč s rebarborou a drobenkou. Připravený je velmi rychle, proto nemusíme v kuchyni trávit mnoho…
Zajímavá chuť rebarbory je ideální pro přípravu koláče. Tenké vláčné těsto pokryjeme sladkou tvarohovou náplní, která vyváží kyselost rebarborové vrstvy nad ní. Na…
Rebarbora nepatří jenom do koláče. Vyzkoušejte ji naslano v této zajímavé kombinaci s vepřovou kotletou a jablky. Slaná, sladká i kyselá chuť se v tomto receptu skvěle…
Pokud chcete upéct moučník s rebarborou nebo jiným sezónním ovocem, vyzkoušejte tento osvěžující, voňavý, linecký koláč. Kombinaci tenkého těsta, jemné a sladké…
Hledáte inspiraci na dobrý, ovocný koláč? Tento vám bude určitě chutnat. Tvoří ho nadýchané, piškotové těsto, spoustu vašeho oblíbeného ovoce a bohatá vrstva drobenky…
Chutney nebo také čatní pochází z Indie a jde o omáčku výrazné chuti. V chutney připraveném z rebarbory se skvěle snoubí její kyselkavá chuť s aromatickým zázvorem,…
Pokud jste ještě neokusili rebarboru, máte jedinečnou příležitost v tomto receptu. Dvojbarevný koláč s kopečky pudinku a špalíčky rebarbory po upečení potřete kysanou…
V tomto koláči se snoubí sladká chuť tvarohu s kyselostí rebarbory a skvěle se doplňují. Navíc je koláč politý výbornou ovocnou omáčkou, která chutě ještě více pozvedne.…
Rebarbora je skvělou a osvěžující zeleninou, kterou používáme i do sladkých moučníků. Na nadýchaný korpus navrstvíme piškoty, které zalijeme rebarborovým pudinkem. Horní…
Když nastane sezóna oblíbené rebarbory, můžeme z ní upéct koláč z kynutého těsta ve tvaru růže. Polahodí nejen chuťovým pohárkům, ale i oku. Vypadá nádherně a díky…
Sladkost těsta a nakyslá chuť rebarbory dělá z tohoto koláče opravdovou lahůdku. Těsto je díky bramborám vláčné a voní vanilkou a citronovou kůrou. Rebarbora zase dodává…
Rebarbora obsahuje vitamin C a minerální látky a má zajímavou kyselkavou chuť. Připravte z ní tento chutný koláč s pudinkovou náplní. Pokud rebarboru nemáte rádi, můžete…
Lety prověřený recept na bábovku v netradičním spojení se svěží kyselostí rebarbory. Tento nadýchaný dezert vás okouzlí a díky skořici a vanilce provoní celou domácnost.…
Koláče s tvarohem a rebarborou jsou osvědčená klasika. V tomto receptu je navíc minimum cukru, bílou mouku nahradíme špaldovou, a na doslazení náplně použijeme banán,…
Připravte si tradiční rebarborový koláč bohatě zasypaný žmolenkou a posypaný mandlovými plátky. Jeho příprava je rychlá a jednoduchá, jeho chuť navíc můžete vylepšit…
Ochutnejte tento skvělý a osvěžující jahodovo-rebarborový koláč ovoněný vanilkou a zasypaný drobenkou. Na přípravu nejsou použity žádné živočišné produkty, takže si na…
Rebarbora a jahody mají svoji sezónu na sklonku jara s přicházejícím létem. Obojí využijete při přípravě tohoto skvělého koláče. Díky kombinaci sladké chuti jahod a…
Kyselá chuť rebarbory a jemná chuť tvarohové náplně se skvěle doplňují. Vyzkoušejte tuto kombinaci v tomto vynikajícím křehkém moučníku s mřížkou z těsta. Těsto…
Šťavnatá rebarbora se skvěle hodí do různých koláčů a buchet. Na tento koláč zaděláme křehké těsto, které naplníme tvarohovým krémem a poklademe kousky rebarbory. Celý…
Rebarborové koláče přináší jaro do naší kuchyně. I když je rebarbora (správně Reveň kadeřavá) vlastně druh zeleniny, hojně ji využíváme jako sladkou náplň koláčů. Tento…
Výborný vanilkou vonící šlehačkový koláč potřený tvarohovou náplní, posypaný kousky kyselkavé rebarbory a zasypaný skořicí ochucenou drobenkou je skvělý k nedělní kávě…
Jestli máte chuť na rychlý a snadný moučník s rebarborou, nebo sezónním ovocem, upečte tento koláč. Příprava těsta je velmi snadná, pak ho stačí poklást rebarborou,…
Řapíky rebarbory jsou ideální náplní do moučníků. Vyzkoušejte upéct tento koláč, ve kterém kyselou rebarboru skvěle doplňuje sladká tvarohová náplň. Příprava koláče je…