Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
cathleen uvařila 14. 7. 2009 13:03 Rebarborový džem s kiwi 0 0 Želírovací přípravek se špatnou želír.schopností :-( Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: John Travolta rád a dobře vaří, miluje italské lasagne s masovou omáčkou a americký hovězí burger
Bratislavský guláš podle ČSN: Vynikající dušené maso s kořenovou zeleninou a vůní divokého koření si určitě oblíbíte