Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
La Bete uvařila 3. 9. 2022 16:43 Bramborové halušky se zelím a uzeným bůčkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
marbene uvařila 20. 5. 2018 16:00 Bramborové halušky se zelím a uzeným bůčkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Britská šlechta v 19. století běžně konzumovala v jídle arzén pro omlazení, cukrovinky se barvily olovem a měděnkou
Drožďová pomazánka jako od babičky: Chuť zvýrazní hořčice, do luxusní podoby ji vyladí trochu šunky a hotová je za pár minut