Jahody vydrží v mrazáku až rok, v nejlepší kondici ale maximálně osm měsíců. Správné zamrazení má svá pravidla
Viola Těšínská: Manželka Václava III. byla skromná, z domova byla zvyklá na zelí, čočku a kaši z prosa, maso jen výjimečně
Bramborové placky na peci jako od babičky: Na nápad je péct a prodávat mě přivedla návštěva tchyně, vzpomíná Michal Rezek
JanaDorazinova uvařila 10. 9. 2016 14:54 Bramborové placičky se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 10. 9. 2016 14:51 Bramborové placičky se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hráškový krém: Klasiku školních jídelen připravíte snadno, stačí 3 hlavní suroviny a vylepšovat můžete už podle vlastní chuti
Dokonalá houbová smaženice: Nejlepší je z hříbků a lišek, a když ji osmažíte na másle, bude naprosto božská
Retro okénko: Slavné sušenky Esíčka stávaly jen 2,80 Kčs. Upečené podle našeho receptu chutnají jako kdysi