Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Maja Motti uvařila 20. 3. 2015 19:12 Broučci (Včelka Mája a Beruška) 0 0 Zobrazit detail Detail obličeje Okomentovat
Maja Motti uvařila 20. 3. 2015 19:12 Broučci (Včelka Mája a Beruška) 0 0 Zobrazit detail Beruška Okomentovat
Maja Motti uvařila 20. 3. 2015 19:12 Broučci (Včelka Mája a Beruška) 0 0 Zobrazit detail Včelka Mája Okomentovat
Letní cuketová pizza bez mouky je krásně tenká a vláčná. Netradiční těsto připravíte jen ze tří ingrediencí
Vynikající měkké křížaly z jablek zvládnete i bez sušičky. Jde to i v obyčejné troubě, jen je třeba dodržovat správný postup