Smaženka jako ze socialistického „bufáče“: Jednu z oblíbených verzí tohoto retro fastfoodu si snadno připravíte i doma
Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Maja Motti uvařila 20. 3. 2015 19:12 Broučci (Včelka Mája a Beruška) 0 0 Zobrazit detail Detail obličeje Okomentovat
Maja Motti uvařila 20. 3. 2015 19:12 Broučci (Včelka Mája a Beruška) 0 0 Zobrazit detail Beruška Okomentovat
Maja Motti uvařila 20. 3. 2015 19:12 Broučci (Včelka Mája a Beruška) 0 0 Zobrazit detail Včelka Mája Okomentovat
Jak si uchovat papriky na zimu? Snadno je můžeme zamrazit, nebo pečené naložit do oleje, je to delikatesa!
10 foto Jan Punčochář popsal natáčení Hell's Kitchen i přípravu nové restaurace: Občas to opravdu bylo peklo, říká