Rajčatový tataráček má výraznou pikantní chuť. Je výborným předkrmem i lehkou večeří, báječně chutná na křupavé topince
Salát ze surimi tyčinek: Jednoduchou východoslovanskou specialitu připravíte během chvilky a ještě rychleji zmizí ze stolu
Manavalu uvařila 24. 9. 2020 06:12 „Chocoflan”- jemný dezert s karamelizovaným cukrem a čokoládovým piškotem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Manavalu uvařila 24. 9. 2020 06:12 „Chocoflan”- jemný dezert s karamelizovaným cukrem a čokoládovým piškotem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ilacek uvařila 21. 9. 2020 14:04 „Chocoflan”- jemný dezert s karamelizovaným cukrem a čokoládovým piškotem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ilacek uvařila 21. 9. 2020 13:49 „Chocoflan”- jemný dezert s karamelizovaným cukrem a čokoládovým piškotem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Udělali jsme cheesecake à la dubajská čokoláda: Dokonale propojuje chutě virální cukrovinky a nechybí v něm křupavé kataifi
Dalibor z Kozojed: Nejznámější vězeň na Pražském hradě měl nárok na hrách s masem k obědu a zelí s masem k večeři
Levné asijské nudle: Stačí jen pár ingrediencí a na stole je pikantní pokrm, který chutná lépe než z asijského bistra