Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Angel 666 uvařila 16. 9. 2017 17:39 Čokoládovo - mandlový koláč s hruškami (bez mouky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 16. 9. 2017 17:39 Čokoládovo - mandlový koláč s hruškami (bez mouky) 0 0 Zobrazit detail Právě upečený Okomentovat
Angel 666 uvařila 16. 9. 2017 17:39 Čokoládovo - mandlový koláč s hruškami (bez mouky) 0 0 Zobrazit detail Připravený do trouby Okomentovat
Bábovka ze zbytků cukroví: Ideální moučník k odpolední kávě, do které využijete zbylé rohlíčky, linecké i nepečené druhy
Tvarohová bábovka je báječně vláčná a božsky chutná. Přitom je snadná na přípravu a vydrží déle než klasická piškotová