Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Mikolte uvařila 19. 9. 2013 18:13 Gnocchi, špenát a kuřecí maso 0 0 Zobrazit detail Docela se po nich zaprášilo :) Okomentovat
Mikolte uvařila 19. 9. 2013 18:11 Gnocchi, špenát a kuřecí maso 0 0 Zobrazit detail Podáváme Okomentovat
Patizonové řízky z pánve i trouby: Tenké plátky není třeba předvařit a s kořením na ryby chutnají fantasticky
Vepřové španělské závitky: Ve šťavnatém mase se ukrývá lehce pikatní náplň a chutě se vzájemně propojí k nebeské dokonalosti