Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Mikolte uvařila 19. 9. 2013 18:13 Gnocchi, špenát a kuřecí maso 0 0 Zobrazit detail Docela se po nich zaprášilo :) Okomentovat
Mikolte uvařila 19. 9. 2013 18:11 Gnocchi, špenát a kuřecí maso 0 0 Zobrazit detail Podáváme Okomentovat
Falešný tatarák z brambor stojí pár korun, je ideální na topinku a jeho příprava je neskutečně rychlá