Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Petra Benesova uvařila 27. 1. 2015 07:37 Gratinované žampiony plněné nivou s křupavou strouhankou a vůní slaniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Benesova uvařila 27. 1. 2015 07:37 Gratinované žampiony plněné nivou s křupavou strouhankou a vůní slaniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Benesova uvařila 27. 1. 2015 07:37 Gratinované žampiony plněné nivou s křupavou strouhankou a vůní slaniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Potraviny, které máte za prošlé, můžete jíst. Stačí si zapamatovat, jaké datum na etiketě je důležité
Rychlé vanilkové rohlíčky: Těsto je hotové během chvilky, na odležení stačí půl hodiny a tvarování urychlí i forma na rohlíčky