uvařila 19. 5. 2014 15:31
nedělní oděd
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 5. 2014 15:31
nedělní oděd
uvařila 14. 5. 2014 21:43
Maso nakrájíme na porce a podáváme s těstovinama,nebo s bramborem
uvařila 14. 5. 2014 21:43
Mrkev orestujeme na másle,podlijeme šťávou a dusíme na skus,necháme zkaramelizovat,poté promícháme se šťávou z masa a dochutíme
uvařila 14. 5. 2014 21:42
Na oleji orestujeme špek,cibuli a česnek,dáme zatáhnout maso,podlijeme a pod tlakem dusíme doměkka
uvařila 14. 5. 2014 21:42
Maso okořeníme,zbytek špeku,cibuli a česnek nakrájíme
uvařila 14. 5. 2014 21:42
Maso naplníme mrkví a špekem a pro držení tvaru utáhneme nití
uvařila 14. 5. 2014 21:41
Část použitých surovin
uvařila 14. 5. 2014 21:41
Detail zahuštěné šťávy,ochucené křenem
uvařila 14. 5. 2014 21:40
Ze zahuštěnou šťávou s křenem a bramborem
uvařila 14. 5. 2014 21:39
Detail masa na řezu
uvařila 14. 5. 2014 21:39
detail šťávy bez zahuštění
uvařila 14. 5. 2014 21:39
Hovězí kližka s mrkví v pomerančové šťávě
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49