uvařila 14. 5. 2014 21:43
Mrkev orestujeme na másle,podlijeme šťávou a dusíme na skus,necháme zkaramelizovat,poté promícháme se šťávou z masa a dochutíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 5. 2014 21:43
Mrkev orestujeme na másle,podlijeme šťávou a dusíme na skus,necháme zkaramelizovat,poté promícháme se šťávou z masa a dochutíme
kližka hovězí, mrkev, špek, sůl, pepř, chilli paprika čerstvá, olej, cibule, česnek, bujón zeleninový, šťáva pomerančová, mrkev, máslo, šťáva pomerančová, solamyl, křen nakládaný
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Osvěžující limonáda z levandule: Domácí chuťovka, kterou budete chtít znova
Jak vybrat kvalitní balené mleté maso? To pravé obsahuje méně než 1 % soli a žádné další přísady, vše najdete na etiketě