Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
1974andrea uvařila 4. 2. 2014 15:02 Hovězí pečeně s pikantní omáčkou s brandy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 4. 2. 2014 14:59 Hovězí pečeně s pikantní omáčkou s brandy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 4. 2. 2014 14:59 Hovězí pečeně s pikantní omáčkou s brandy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 4. 2. 2014 14:59 Hovězí pečeně s pikantní omáčkou s brandy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 4. 2. 2014 14:59 Hovězí pečeně s pikantní omáčkou s brandy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šéfkuchař radí, jak využít bramborové slupky: Vylepší polévku i omáčku, ale jen, když si pohlídáme jednu zásadní věc