Prosincový superúplněk zasáhne do našich jídelníčků: Býci půjdou po kvalitě, Lvi budou bojovat s chutěmi, Raci vsadí na polévky
Saskia Burešová je ortodoxní hospodyně: Peču devět druhů cukroví, ale bramborový salát nedělám, říká moderátorka
1974andrea uvařila 4. 2. 2014 15:02 Hovězí pečeně s pikantní omáčkou s brandy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 4. 2. 2014 14:59 Hovězí pečeně s pikantní omáčkou s brandy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 4. 2. 2014 14:59 Hovězí pečeně s pikantní omáčkou s brandy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 4. 2. 2014 14:59 Hovězí pečeně s pikantní omáčkou s brandy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 4. 2. 2014 14:59 Hovězí pečeně s pikantní omáčkou s brandy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Proč stojí za to vařit na indukci? Litr vody ohřejete už za dvě minuty a ještě výrazně ušetříte na energiích!
Zapečená bramborová kaše je ideální pro využití zbytků v ledničce a posune obyčejnou přílohu do chuťových nebeských výšin