uvařila 4. 2. 2014 16:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 2. 2014 16:02
hruď hovězí, cibule, mrkev, česnek, protlak rajčatový, víno bílé, bujón, bobkový list, tymián, koření nové koření, sůl, pepř, olej, hořčice hrubozrnná, křen, brandy, smetana sladká, mouka hladká
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 16. 6. 2024 22:10
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Retro okénko: Tatranské řezy jako klenot ze starých kuchařek. Voní po marmeládě a křupavé jsou díky ořechům
Pečeme s Ivou: Upečte si se mnou zdravější variantu domácí pizzy, s polovinou mouky celozrnné! Příprava nedá mnoho práce
Gravlax z lososa podle Gordona Ramsayho zvládnete snadno i doma. Skvěle ochutí a ozdobí silvestrovské chlebíčky