Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
Akademie kvality uvařila 22. 10. 2021 13:20 Husí stehno, řepné zelí, houskový knedlík 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Akademie kvality uvařila 22. 10. 2021 13:20 Husí stehno, řepné zelí, houskový knedlík 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Uzená krkovice pečená s bramborami v papilotě voní kořením, je úžasně šťavnatá a měkoučká, na jazyku se jen rozplývá