Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Husí stehno, řepné zelí, houskový knedlík

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 230 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 180 min +kynutí a odležení

230 min (50 min příprava + 180 min tepelná úprava, +kynutí a odležení)

14. 2. 2022 12:49

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 771 kJ / 2 335 kcal
Bílkoviny76,68 g
Tuky18,24 g
Vláknina33,06 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 357 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy450,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

  1. TIP Až budete dělat knedlíky, můžete zkusit mouku celozrnnou (třeba jen z půlky). Oproti klasické mouce obsahuje rozpustnou i nerozpustnou vlákninu, v níž jsou fenolytické látky významnými antioxidanty. Najdete v ní také více vitaminů, stopových látek a bílkovin.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

24. 1. 2022 16:52

:-)<3<3jen knedlíky máme raději bramborové nebo chlupaté, ale dala bych si :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: stehno husí, sádlo kachní, řepa červená, švestky sušené, cibule, mouka hrubá, droždí, mléko, vejce, houska, kmín drcený, škrob bramborový, ocet jablečný, sůl, cukr hnědý

TopRecepty.cz

Husí stehno, řepné zelí, houskový knedlík

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qwDr