Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
mirca75 uvařila 22. 4. 2010 07:33 Jednoduché a rychlé těsto na koláč/řezy 0 0 Zobrazit detail Před pečením Okomentovat
mirca75 uvařila 22. 4. 2010 07:33 Jednoduché a rychlé těsto na koláč/řezy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 22. 4. 2010 07:32 Jednoduché a rychlé těsto na koláč/řezy 0 0 Zobrazit detail Dobrou chuť ;-) Okomentovat
eva hubova uvařila 21. 4. 2010 20:48 Jednoduché a rychlé těsto na koláč/řezy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na žemlovku podle porotců MasterChef Česko? Pečivo předem opečte a mléko smíchejte se smetanou, říkají šéfkuchaři