Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jihotyrolska_kucharka uvařila 19. 12. 2023 16:24 Jihotyrolská sladká specialita z farem 0 0 Zobrazit detail Zelten Okomentovat
Jihotyrolska_kucharka uvařila 19. 12. 2023 16:13 Jihotyrolská sladká specialita z farem 0 0 Zobrazit detail Zelten Okomentovat
Zeleninová směs naložená v soli: Přes 2 kg výborného základu do polévek a omáček připravíte za necelých 70 Kč