Hned měkké kokosky: Voní tvarohem a vanilkou a podle tohoto receptu si je zamilujete na první kousnutí
Jak připravit dokonalý vývar podle Petra Hajného: Část zeleniny upečte, kosti nechte dlouho vařit, radí šéfkuchař
Petan uvařil 30. 7. 2012 08:10 Karlovarské knedlíky - velmi dobré 0 0 Zobrazit detail pred zabalenim Okomentovat
Petan uvařil 30. 7. 2012 08:10 Karlovarské knedlíky - velmi dobré 0 0 Zobrazit detail rez Okomentovat
Petan uvařil 30. 7. 2012 08:10 Karlovarské knedlíky - velmi dobré 0 0 Zobrazit detail uvarene knedliky Okomentovat
Houbový karbanátek snese srovnání s tím masovým. Krásně voní po majoránce a česnek mu dodá správný říz
Jak na domácí kečup: Dokonalý je z pečených rajčat se skořicí a třtinovým cukrem. Podle našeho receptu jej zvládnete taky