Arašídy zdarma, hranolky navíc a neomezeně příloh: Legendární fastfood Five Guys dorazí do Prahy a posadí vás na zadek
Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
mneneznas uvařila 30. 11. 2010 08:19 Krabí karbanátky 0 0 Zobrazit detail krabí karbanátky Okomentovat
mneneznas uvařila 30. 11. 2010 08:18 Krabí karbanátky 0 0 Zobrazit detail krabí karbanátky Okomentovat
mneneznas uvařila 30. 11. 2010 08:12 Krabí karbanátky 0 0 Zobrazit detail Krabí karbanátky Okomentovat
Poctivá tlačenka jako od mistra řezníka: Základem je správné ochucení a kvalitní vývar z kůží a nožiček
Jak se slaví masopust: Na Tučný čtvrtek patří jitrnice, na neděli polévka gerštl a v úterý se smaží koblihy a boží milosti
Loštický řízek je podobný holandskému, ale dokonalou šťavnatost i lehkou pikantnost mu dává jedna netradiční ingredience