Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
magdalenka uvařil 23. 11. 2016 08:05 Louhované kaštánky s tang zhongem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 23. 11. 2016 08:05 Louhované kaštánky s tang zhongem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 23. 11. 2016 08:04 Louhované kaštánky s tang zhongem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 23. 11. 2016 08:04 Louhované kaštánky s tang zhongem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 17. 11. 2016 13:48 Louhované kaštánky s tang zhongem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Plněné kokosky máčené v čokoládě: Křupavé kousky s lahodným máslovým krémem nebo marmeládou chutnají luxusně
Královské chutě: Manželka britského krále Camilla miluje mražený koláč a k večeři si dává tyhle pečené fazole na toastu