Ze studia korejštiny zběhla k pečení a teď vede cukrárnu 5* pražského hotelu. Andrea Kubiňanová jde vlastní cestou
Jak na rychlý pudinkový krém na buchtičky: Voní rumem a vanilkou a připravit jej zvládne i začátečník
Eliza uvařila 18. 9. 2009 18:00 Marinovaná roštěná s česnekem a olivami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 18. 9. 2009 17:26 Marinovaná roštěná s česnekem a olivami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 18. 9. 2009 17:25 Marinovaná roštěná s česnekem a olivami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 18. 9. 2009 17:25 Marinovaná roštěná s česnekem a olivami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny: Uvnitř jemné, zvenku křupavé, takové, že je budete chtít znova a znova
Jahodový shortcake: Legendární moučník podle slavné americké cukrářky Christiny Tosi je vláčný a křehký díky máslu a smetaně
Jan Punčochář radí, jak na domácí majonézu: Stačí dodržet tento postup a povede se to každému, říká šéfkuchař