Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Marinovaná roštěná s česnekem a olivami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 9. 2009 18:25

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 717 kJ / 649 kcal
Bílkoviny9,42 g
Tuky56,86 g
Vláknina1,59 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy24,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

sikulka7

3. 10. 2016 20:27

Jana Remkova: Koření křehké maso, nebo adamovo žebro mívají u stánků na tržišti, na poutích nebo ve městě. V hypermarketu byste je asi nenašla. Taky je mají u nás u řezníka. Doufám, že jsem poradila. Květa:-p

sikulka7

3. 10. 2016 20:25

Jana Remkova: Koření křehké maso, nebo adamovo žebro mívají u stánků na tržišti, na poutích nebo ve městě. V hypermarketu byste je asi nenašla. Taky je mají u nás u řezníka. Doufám, že jsem poradila. Květa:-p

rebeka

9. 9. 2012 14:54

to je moc krásný recept, který na mě juknul z náhodných.. chvála bohu za ně:-K;-):yes::yes:

Jenda1

27. 9. 2009 20:56

Eli, moc hezké:-p:-p;-). Posílám osmý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

Patricie

21. 9. 2009 19:49

Bože, Eli, to je krása, obojí - fotky a recept. Chtělo by to víc bodů.:-)):yes:

Dooga

19. 9. 2009 17:35

Adamovo žebro jsem kupoval u báby kořenářky. V obchodě jsem ho neviděl.

JanaDorazinova

19. 9. 2009 11:47

Takže, můžu říct, že u nás v Albertu to koření "křehké maso" ani "Adamovo žebro" není:-(, holota jedna spořivá:-)). Mrknu se v Kauflandu a v Hypernově;-)

maris

19. 9. 2009 10:30

Elizo, píšeš -" propícháme vidličkou " - doručuji zakoupit tenderizér http://reproplast.cz/kup-tenderizer-gurman.html?_I..., myslím, že funguje dobře, jsem s ním spokojená :-)

Katarinka

19. 9. 2009 10:07

No aj ja musím mrknúť na také korenie.Som dosť prekvapená a fakt to mäso lepšie zkrehne?

maris

19. 9. 2009 07:47

Eli, další krásný recept od Tebe a krásné fotky :yes::yes:

Dooga

19. 9. 2009 06:02

Mňam, mňam, to musí být něco. Hovězí miluju-a tenhle způsob je super. Dneska sice odjíždím pryč, ale v pondělí hned vyzkouším. DÍKY::yes::yes::yes:

cathleen

19. 9. 2009 05:42

:-OAchich, Elizo, to vypadá jako náramná ňamina!:yes:+
Jen olivy budu muset vynechat - manža je nemá rád, neví, co je dobré:-))

Jikotka

18. 9. 2009 21:11

Elizo,mňam..:-p:-p:-p

JanaDorazinova

18. 9. 2009 20:36

Kristova noho "Kotányi" ,to si musím fakt vzít brýle, to koření by snad mělo být i tady v Alberu:-//. Jsem slepýš obecný, hned zítra mrknu, už si to píšu.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinované roštěnky jak naložit roštěnou krehke maso tenderizer marináda na roštěnou marinovaná masa tenderizer gurmán koření křehké maso marinovaná hovězí rostěná roštěná na olivách jak naložit hovězí roštěnou marinované hovězí marinovaná roštěnka marinovaná žebra roštěná marináda nalozit rostenou koření adamovo žebro roštěná na česneku maso s olivami marinovaný roštěnec

Suroviny: roštěnec nízký, koření na steaky, česnek, žloutek, solamyl, olej, voda, kurkuma, koření adamovo žebro, pepř, sůl, olej, mouka hladká, máslo

TopRecepty.cz

Marinovaná roštěná s česnekem a olivami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9QkD