KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Ivana79 uvařila 21. 7. 2012 10:07 Moučník s tvarohovou pěnou a ovocem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana79 uvařila 21. 7. 2012 09:44 Moučník s tvarohovou pěnou a ovocem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 7. 6. 2008 22:46 Moučník s tvarohovou pěnou a ovocem 0 0 Zobrazit detail Řez Okomentovat
5 foto Vyzkoušeli jsme grilované bůčkové spirály. Marináda s medem zajistí křupavou krustu, na grilu jim stačí pouhých 10 minut
11 foto Šéfkuchař Jan Punčochář o nových online kurzech vaření: Výhodu je, že si je můžete pustit v klidu doma a kdykoliv se k nim vrátit