Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
toprecepty.cz uvařil 8. 3. 2023 21:06 Pařížský krém na plnění zákusků, rolád, dortů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
LukasM uvařil 17. 4. 2018 18:04 Pařížský krém na plnění zákusků, rolád, dortů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vybusna uvařila 1. 1. 2015 18:23 Pařížský krém na plnění zákusků, rolád, dortů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vybusna uvařila 1. 1. 2015 18:23 Pařížský krém na plnění zákusků, rolád, dortů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vybusna uvařila 1. 1. 2015 18:22 Pařížský krém na plnění zákusků, rolád, dortů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sugo all'amatriciana: Jedna z klasických italských rajčatových omáček voní opečenou slaninou a pikantní chuť dodá chilli paprička
Jak na luxusní šunkofleky: Šťavnatost zajistí dost vajec i správný druh masa, o křupavou kůrku se postará sýr