Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
Drahos z kamene uvařil 22. 7. 2015 06:08 Pečená kuřecí stehna a cibulové kroužky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 22. 7. 2015 06:08 Pečená kuřecí stehna a cibulové kroužky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 22. 7. 2015 06:08 Pečená kuřecí stehna a cibulové kroužky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Black Friday pro gurmety: Extrakurzy se špičkovými šéfkuchaři nyní pořídíte s výraznou slevou a čeká vás i něco navíc
Jak správně smažit koblihy? Úspěch zajistí vysoká vrstva vhodného tuku, jeho správná teplota, ale i pečicí papír a další fígle
Královna pampeliška: Víte, že jíst se dá úplně celá od kořínku po žluté květy? Vyrobíte z ní třeba tohle netradiční želé