Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Drahos z kamene uvařil 22. 7. 2015 06:08 Pečená kuřecí stehna a cibulové kroužky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 22. 7. 2015 06:08 Pečená kuřecí stehna a cibulové kroužky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 22. 7. 2015 06:08 Pečená kuřecí stehna a cibulové kroužky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marry me chicken aneb Jídlo, u kterého se žádá o ruku: Dokonale šťavnaté kuře ve smetanové omáčce s bylinkami a chilli chutná božsky