Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
dzungila uvařila 14. 8. 2010 14:57 Plněné kotletky s houbovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dzungila uvařila 14. 8. 2010 14:57 Plněné kotletky s houbovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dzungila uvařila 14. 8. 2010 14:56 Plněné kotletky s houbovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dzungila uvařila 14. 8. 2010 14:56 Plněné kotletky s houbovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dzungila uvařila 14. 8. 2010 14:55 Plněné kotletky s houbovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Justin Timberlake cvičí proto, aby se mohl najíst. Miluje palačinky a tyhle těstoviny s humrem
Přesazování jahod není věda: Na pár věcí si ovšem musíte dát pozor. Jde o umístění v záhonu či květináči, hnojení i zálivku
Letní slunovrat a jídelníček: Raci musí mít ořechový dortík a Lvi zase vyšvihnou šťavnatou krůtí roládku