Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
JanaDorazinova uvařila 5. 2. 2009 11:16 Punčové řezy paní Josefy 0 0 Zobrazit detail Z plechu Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 5. 2. 2009 11:15 Punčové řezy paní Josefy 0 0 Zobrazit detail Z dortovnice Okomentovat
Jana Boušková dnes slaví narozeniny a nám prozradila recept na netradiční slepici na paprice! Takovou jste zřejmě ještě neochutnali
Bramborové placky se zelím jsou šťavnaté a nádherně voní po sádle. Skvěle je dochutí mletý kmín, česnek a majoránka