Vyzkoušeli jsme nové menu u Radka Kašpárka: Nepřekonatelná žebra i hedvábná bramborová kaše aspirují na Michelina
Perfektní vývar s drožďovými knedlíčky podle Jana Punčocháře: Dejte pozor na teplotu vody při začátku vaření, radí šéfkuchař
Marie Svarcova uvařila 6. 3. 2024 07:01 Restovaný lilek s česnekem, zázvorem a chilli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 6. 3. 2024 07:01 Restovaný lilek s česnekem, zázvorem a chilli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny
Expertka radí: Jak a kde v lednici skladovat medvědí česnek? Vlhká utěrka je nezbytností, důležité je i správné místo v lednici