Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
isindy uvařila 26. 2. 2012 21:35 Rozmarýnová kotleta s hrubozrnnou hořčicí z PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 26. 2. 2012 21:34 Rozmarýnová kotleta s hrubozrnnou hořčicí z PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 26. 2. 2012 21:33 Rozmarýnová kotleta s hrubozrnnou hořčicí z PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
16 foto Nejzajímavější točené zmrzliny v Praze? Zmrzka jako borůvkový koláč s drobenkou nebo medový karamel nás nadchly!
17 foto Hledali jsme nejlepší burgery v Praze: Narazili jsme na vizuální zázrak za 475 Kč i umaštěný kousek za dvě stovky
Perfektní bezlepkové brownies podle Josefa Maršálka: Voní čokoládou a ořechy a jsou neskutečně vláčné