Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
mika59 uvařila 26. 9. 2022 08:21 Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana79 uvařila 13. 10. 2013 07:44 Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mariaj uvařila 1. 7. 2009 15:29 Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mariaj uvařila 1. 7. 2009 14:23 Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mariaj uvařila 1. 7. 2009 14:23 Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Maso v tatarce: Na krásně křehká a šťavnatá kuřecí prsa plná chutí stačí použít marinádu z tatarské omáčky
Jak využít zbytky masa z pečené husy: Hodí se skvěle do salátů, pomazánek, na chlebíčky i jako náplň do tortilly